A burgonyás kenyér különleges helyet foglal el kínálatunkban, hiszen a frissen sült, ropogós héj alatt egy puha, ízletes belső rejtőzik. A burgonya hozzáadásával a kenyér nemcsak gazdagabb, hanem hosszabb ideig friss is marad. Ez a kenyér tökéletes választás szendvicsekhez, levesek mellé, vagy akár önmagában fogyasztva is.
Babusgatva készítve
A burgonyás kenyér készítése során a liszt és víz mellett burgonyapürét is adunk a tésztához, amit alaposan összegyúrunk, majd hosszú ideig kelesztünk, hogy a kenyér végül ropogós héjú, puha és ízletes belsejű legyen.
30 éves recept alapján
A burgonyás kenyér recept több mint 30 éves hagyományra épül, hogy ropogós héjú, puha belsejű kenyér legyen mindenki asztalán.
Frissen, ropogósan
Kóstold meg a Babusgatós burgonyás kenyér varázsát, amelynek minden harapása a hagyomány és az ízek tökéletes harmóniáját nyújtja.