A kovászos kenyér a világ számos országában nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően különleges ízének és egészségügyi előnyeinek. A kenyér készítésének folyamata hosszabb időt vesz igénybe, mivel a kovásznak, vagyis a fermentált tésztának, napokra van szüksége ahhoz, hogy megérjen és megemelje a kenyeret.
Babusgatva készítve
A kovászos kenyér elkészítése során a lisztből és vízből álló kovászt fermentáljuk, majd hozzáadják a kenyértésztához, amit hosszú ideig babusgatunk, hogy végül ropogós héjú, puha belsejű kenyeret süssünk Neked.
30 éves recept alapján
Kovászos kenyér recept több mint 30 éves hagyományra épül, hogy ropogós héjú, puha belsejű kenyér legyen mindenki asztalán.
Frissen, ropogósan
Kóstold meg a Babusgatós kovászos kenyér varázsát, amelynek minden harapása a hagyomány és az ízek tökéletes harmóniáját nyújtja.